Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук:Мая МаноловаЛидерът на Изправи се.БГ подде атака срещу силния

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук:Мая МаноловаЛидерът на Изправи се.БГ подде атака срещу силния
Коментари Харесай

Манолова: Ако г-жа Нинова искаше честни избори и видеонаблюдение, щеше да го внесе в Закона за извънредното положение

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Facebook:Мая Манолова

Лидерът на " Изправи се.БГ " подде офанзива против мощния човек в Българска социалистическа партия. Борбата за почтени избори не е въпрос на актьорско майсторство, а е дълг на депутатите. Днес госпожа Нинова твърди, че Изправи се.БГ не е отзовала на поканата й зя среща, тъй като " за Манолова честните избори не са значими ". Гражданската платформа Изправи се.БГ не е канена на среща за почтени избори от госпожа Нинова. Вече съобщихме това. Обявихме също, че в случай че госпожа Нинова фактически искаше почтени избори и видеонаблюдение, щеше да го внесе в Закона за изключителното състояние, а не в Изборния кодекс. Разликата е в това, че законът напълно скоро се промени, а кодексът няма да се отвори. Лидерът на Българска социалистическа партия го знае прелестно и е учудваща ядосаната й реакция през днешния ден, написа Мая Манолова в персоналния си профил във фейсбук.

Докато през днешния ден сме в Мъглиж, където нашият претендент за кмет се изправя против тези на Борисов и Нинова, се питаме за какво 4 години не стигнах на ръководителя на Българска социалистическа партия да се пребори за почтени избори?

Борбата за почтени избори не е въпрос на актьорско майсторство. Това даже не е битка. Това е обвързване на партиите в Народното събрание и на всеки политик. Дълг към елементарните хора - десни, леви, земеделци, партийни и непартийни, написа още Мая Манолова.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР